Під крилом нового птаха

"Українська пісня - душа народу", "Народна пісня - культурний скарб" та інша затерта банальщина - хто не чув її на шкільних уроках української мови та літератури? А хто відразу відчув справжню глибину цих слів? Я переконаний, що непідробна любов і повага виховуються точно не в такий спосіб. І крім того будь-який продукт має бути гідно презентований публіці. А українська народна пісня – продукт найвищої музичної якості і гідний найкращого. Принаймі, він точно гідний одного класного веб ресурсу. І я тебе вітаю – ти вже на ньому.

Мета «Соловейка» – зробити народну пісню ближчою до інтернет аудиторії України. А для музики бути ближчою – значить бути почутою. Саме тому «Соловейко» збирає найбільшу в уанеті медіатеку народних пісень. В нас вже представлені абсолютно різні жанри: від індастріалу та рокабілі до chill-out-у та автентичних колективів. І головне – «Соловейко» це відкритий проект і будь-хто з користувачів має можливість прийняти участь у збиранні унікальної співочої медіатеки. 

Також ми готові надавати всебічну підтримку колективам та виконавцям, чия творчість тією чи іншою мірою росте з народної музики. Вже зараз артисти можуть створювати свої офіційні сторінки на «Соловейку» і починати ділитись з користувачами новинами та анонсувати концерти. Ну і викладати музику, звичайно.

Особливу увагу я хотів би звернути на залучення юної аудиторії. «Соловейко» і своїм дизайном, і наповненням хоче показати молодому поколінню, що українська народна музика дуже різна і завжди сучасна. Для тих, хто погано орієнтується в темі, наш сайт стане вірним провідником. Вже зараз, наприклад, у нас є системні плейлисти з найкращими тематичними збірками пісень. Також  ми виділили спеціальну категорію артистів Скарб нації, куди зібрали імена, що становлять золоту скарбницю української культури.

Справжня весна вже дуже близько. І серед барвистих голосів птаства цього року гучно залунає і голос нашого «Соловейка». Залунає так, щоби українські народні пісні почули на весь інтернет. Приєднуйся до нас!

З повагою,
Макс Туровський

Коментарі

usr-av

ЗАЛОГІНИТИСЬ

ЗАЛОГІНИТИСЬ


ЗАЛОГІНИТИСЬ