Стала відома концепція головної ялинки України

max

До новорічно-різдвяних свят вже недалеко, тому збирання ідей та формування остаточних планів святкуваннь підходить до завершення. І от нещодавно громаді Києва була озвучена концепція святкувань у столиці.

Як і минулого року, центром усіх подій буде Софійська площа, де буде встановлено головну ялинку країни. Але враховуючи побажання гостей минулорічного свята, які жалілися на брак простору, зону святкувань буде значно розширено. Тепер повністю пішохідним буде Володимирський проїзд та Михайлівська площа. Команда Folk Ukraine, яка працювала над проведенням свята і минулого року, обіцяє перетворити цю велику площу на справжнє казкове різдвяне містечко. Господарем свята буде, звичайно ж, Святий Миколай, якому оборудують спеціальну резиденцію. Михайлівська площа стане центром розваг: там планують побудувати величезну ковзанку та обіцяють 15-метрове колесо огляду.

Старт свята дасть Святий Миколай 19 грудня. А зараз у групі Folk Ukraine на фейсбуці триває голосування за друзів нашого головного Святого. Милі звірятка, яких оберуть українці, стануть гостями та талісманами святкувань і допомагатимуть Миколаю вітати дітлахів. 

Коментарі

usr-av

ЗАЛОГІНИТИСЬ

ЗАЛОГІНИТИСЬ


ЗАЛОГІНИТИСЬ